‘Ik hoop dat er sneeuw ligt.’ Sandra Kruisbrink (1961) staat aan de vooravond van haar vertrek naar Noorwegen voor een werkperiode in de art residency KHMessen. Een onderzoek naar de Noorse berglandschappen ligt in het verlengde van haar recente werk, waarin ze de besneeuwde bergtoppen rond de Mont Blanc in de Franse Alpen portretteerde.

 

Sandra Kruisbrink wordt vertegenwoordigd door o.a. Galerie Wilms (Venlo). Haar werk is van
18 januari t/m 12 april 2020 te zien in Precious Paradise in Museum Rijswijk en van 29 februari t/m 4 april 2020 in Galerie dudok de groot (Amsterdam).
www.sandrakruisbrink.com

Lees het hele artikel in Palet #404

 

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.