‘Met onbezweken moed hebben wij iedere dag door de sneeuw gestapt, gewapend met het schilderkistje wat zelden ongebruikt bleef,’ schreef Jet Carbentus, de vrouw van Anton Mauve, in een brief aan een vriendin. Het is hartje winter, de bomen hebben al hun bladeren verloren en worden verlicht door een waterig zonnetje. Het is mistig en de grond is bedekt met een dikke laag sneeuw. De stilte in het bos wordt een moment verstoord door drie voorbij stappende ruiters.

Lees het hele artikel in Palet #404

Een aantal wintergezichten is t/m 5 januari 2020 te zien in Weer en wind in Singer Laren.
www.singerlaren.nl

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.