Deze musea zijn volgens de Palet redactie absoluut een bezoekje waard.

Opnieuw ontdekt

Museum belvedere

MUSEUM MUSIOM

Coda museum

CODA Museum

Coda museum

CODA Museum

Unieke kans om kunstenaar Albert Niemeyer te ontmoeten!

Het werk van deze kunstenaar maakt onderdeel uit van de tentoonstelling “Menselijk, al te menselijk”, die nog te zien is tot en met 19 april in Musiom: huis voor hedendaagse kunst in Amersfoort.

Eén van zijn geëxposeerde werken is een portret van en over Friedrich Nietzsche: “Menschliches Allzumenschliches,  ein Buch für freie Geister (1878)”. De titel van de tentoonstelling is aan dit boek ontleend. Dit werk is door de kunstenaar speciaal voor deze expositie vervaardigd.

Kom naar Musiom op één van onderstaande dagen en hoor de verhalen bij zijn intrigerende kunstwerken uit eerste hand.

  • zondag 23 februari
  • zaterdag 29 februari
  • zondag 15 maart
  • zondag 29 maart
  • zaterdag 11 april

Geopend van 12 tot 17 uur.

Kijk voor meer informatie op www.musiom.art

Museum henriette polak

Musea Zutphen

Museum Kranenburgh

Kranenburgh

Museum Voorlinden

Museum Voorlinden

Singer Laren

Singer Laren

Museum Boymans van Beuningen

Boymans van Beuningen

Museum de Buitenplaats

de Buitenplaats

Museum Catharijne Convent

Catharijne Convent

Het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.