Jonathan Borofsky (1942) is een kunstenaar die zijn tekeningen en beelden uit de droomwereld plukt. Het zijn intrigerende werken die meestal een groot publiek aanspreken. We blijken een droomwereld te delen. Bijvoorbeeld het beeld van een man die een hamer op en neer beweegt is populair. We komen hem tegen in Frankfurt, New York, Dallas, Seoul en vele andere steden. De meer dan dertig meter hoge ‘Molecule Man’ kunnen we zien in Berlijn in de rivier de Spree. Deze indrukwekkende beelden zijn iconen van een stad of wijk geworden.

Meer lezen?
Koop Palet bij deze verkooppunten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.