De Dutch Design Week is een gebeurtenis. Eindhoven plooit zich naar ontwerpers en cafés draaien als een malle: een prettig bezette stad. De vele bezoekers zijn herkenbaar aan hun polsbandje, dat toegang verschaft tot alle artefacten van een mogelijke toekomst. Oud en jong warrelen door elkaar, ieder wil een glimp opvangen van die toekomst. De stad is de ruimte: het decor waarin ‘plekken’ vibreren.

Dutch Design Week 2017

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.