Michel van de Laar komt volgens eigen zeggen uit een restauratorendynastie. Zijn opa was restaurator en kunstschilder, zijn vader en tantes restaureerden en Michel zelf is met zijn vak inmiddels aardig bekend in den lande. Hij was jarenlang restaurator van het Rijksmuseum en heeft een eigen restauratieatelier in Amsterdam en Den Bosch. Het grote publiek kent hem van twee seizoenen ‘Het geheim van de meester’, het populaire televisieprogramma waarin beroemde meesterwerken worden gereconstrueerd.

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.