Kunst en koken. Het zijn twee disciplines die ogenschijnlijk ver uit elkaar liggen. Niets is minder waar, bewijst Angélique Schmeinck (Huissen 1964). Ze is SVH Meesterkok, kookte jarenlang op sterrenniveau, schreef tien kookboeken en is bekend van tv. De meesten zullen haar dan ook bestempelen als kok, maar Angéliques werkveld en blik reiken verder: als kok en fotograaf weet zij smaak en beeld op bijzondere wijze met elkaar te combineren. Op naar Velp voor een kijkje in haar Culinaire Galerie.

Art & Eat-tastings vinden plaats op 7 en 8 maart 2020 in de Culinaire Galerie (Velp).
www.angeliqueschmeinck-art.nl

Lees het hele artikel in Palet #404

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.