Argentijnse kunstenaar Tomás Saraceno. Hij kondigt met zijn kunstproject ‘Aerocene’ (zinspelend op het huidige tijdperk, het antropoceen, waarin de mens een blijvende stempel op het ecosysteem heeft gedrukt) een nieuwe periode aan. Daarin wordt het leven zonder fossiele brandstoffen, maar met lucht, wind- en zonne-energie onderzocht. Het interdisciplinaire project zoekt naar experimentele mogelijkheden, alternatieve levensruimtes en transportmiddelen die zweven boven onze planeet. In het aeroceen zal de mens een positieve bijdrage leveren aan
de aarde, haar niet vervuilen maar ontlasten en bovendien beter leren kennen.

www.tomassaraceno.com >>

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* VereistUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Atelier Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.ateliermagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u in te schrijven, erkent u dat uw informatie wordt overgebracht naar Mailchimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.