We bevinden ons in het noorden van het land in het laatste seizoen van dit kalenderjaar. Lege akkers met hoge geploegde kleivoren strekken zich uit in de rust van de winter. Rijp ligt in de vroege ochtend als een poederlaag over de vlaktes. Na een sneeuwbui blijft de sneeuw in de dieper gelegen schaduwen enkele dagen liggen. Daar waar de klei opgestuwd het licht kan vangen, zet de zon rond de middag op haar hoogste lage winterstand het smeltproces in gang. Er ontstaan ritmische patronen, een tweedeling in licht en donker, zo ver als het oog reikt.

Drewes de Wit wordt vertegenwoordigd door galerie with tsjalling (Groningen).
www.withtsjalling.nl

Lees het hele artikel in Palet #404

 

Meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief!

*Vereiste veldenUitgeverij Arti gebruikt de gegevens die je op dit formulier verstrekt om je nieuwsbrieven van Palet Magazine toe te sturen. Laat ons weten op welke manieren je van ons zou willen horen:


Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "meld je af voor deze nieuwsbrief" te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@uitgeverijarti.nl. We zullen je gegevens met respect behandelen. Bezoek www.paletmagazine.nl voor meer informatie over ons privacybeleid. Door hieronder te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.